Palazetto
Spirito Santo

SUITE

Palazzetto Spirito Santo is located in a row of Rovinj old town houses from the twentieth century, just 50 meters away from the hotel Spirito Santo Palazzo Storico. Palazetto Spirito Santo has 4 spacious suites of which all have a wonderful sea view and direct elevator access from the bottom floor. On the bottom floor is a breakfast room with an istrian open fire place and spacious terrace, where guests can enjoy their breakfast with a view to the old town and the sea.

Suite

LEPOTA BIVANJA

Objekt je sestavljen iz 4 sob z unikatno notranjo opremo, posebej narejeno in izbrano, da gostu omogoča maksimalno udobje in užitek ob gledanju gibanja morja, lebdenju ptic in šumenje vetra. Vse sobe so opremljene s televizijo, hitrim brezžičnim internetom in minibarom. Za vsakega gosta je poleg kopalnega plašča priskrbljena tudi torba za na plažo, unikatno narejena za goste hotela.

Dostop do sob je po stopnišču ali z dvigalom, ki se ustavi direktno v vaši sobi.

Club

DRUGAČNO

Club v objektu pallazzeta je namenjen gostom Pallazzeta za zajtrk in druženje. Iz Cluba je izhod na teraso z krasnim pogledom na morje a v intimnem zavetju okoliških objektov.

Ritual
of clean
relaxation
with the smell
of the
Mediterranean
sea

Terrace
&
Istrian
well

aesthetics
elements
in
architecture
gallery

video
overview